Monteur

Welkom in de wereld van FILTROPA

Wil jij werken in een familiebedrijf in de maakindustrie waar je met veel verschillende technische aspecten te maken krijgt, neem dan eens een kijkje in onze wereld! Zie hieronder een impressie.

Wil je eens kijken hoe het er in het echt uitziet? Stuur dan je CV naar Sophie Pluim via S.Pluim@filtropa.com en wie weet zit je dan heel snel bij ons aan de koffie (voor de liefhebbers is er ook thee :))!

Zie onder voor de uitgebreide vacaturetekst:

 

 

Monteur M/V (2-ploegendienst)

Filtropa B.V. is opgericht in 1962 en bestaat dit jaar 60 jaar! Filtropa is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende fabrikanten en leveranciers van papieren koffiefilters in de wereld. Als onderdeel van internationaal concern Melitta Europe GmbH & Co.KG is de fabriek en het kantoor gevestigd in Maastricht. Klik hier om een kijkje te nemen in onze wereld!

Binnen onze afdeling TD zijn wij op zoek naar een Monteur. Wij zoeken hiervoor een techneut die een voorliefde voor mechanische techniek heeft. Omdat de door Filtropa toegepaste machines veel gebruik maken van de technieken die ook in auto’s gebruikt worden, nodigen wij tevens automonteurs uit om op deze vacature te reageren.

We werken in een 2 ploegendienst (06:00 uur tot 14:30 uur en 10:00 uur tot 18:30 uur). Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband.

Jouw takenpakket

zelfstandig in staat zijn om storingen op te heffen;

het uitvoeren van preventief onderhoud;

productie machines inregelen en afstellen voor verschillende productieruns.

Je hebt:

een goed technisch inzicht, verkregen door opleiding en/of ervaring;

de vaardigheid om zelfstandig en in teamverband te werken;

goede contactuele eigenschappen, bent prettig in de omgang en ten aanzien van communicatie met collega’s en leidinggevende;

doorzettingsvermogen, kunt goed prioriteiten stellen en bent kwaliteitsbewust.

Wij bieden jou een stabiele, warme en overzichtelijke werkomgeving waarbij het arbeidsvoorwaardenpakket uitstekend is te noemen. Zo maken 2 extra doorbetaalde pauzes per dag, 12 ADV dagen, een goede pensioenregeling en een gegarandeerde bonus van 4.5% per jaar deel uit van het pakket. Verder hebben we de mogelijkheid om jou meer vakkennis op te laten doen via onze  interne opleiding.

Spreekt bovenstaande je aan? We komen graag zo snel mogelijk met je in contact! Je kunt via e-mail je sollicitatie sturen naar onze HR Manager S.Pluim@filtropa.com.  Voor meer informatie over onze organisatie kunt je terecht op onze website www.filtropa.com